Nieuwsbrief december 2019

VAN HET BESTUUR

Presentatie Historisch Jaarboek 2019
Op 28 november jl. is het Jaarboek Flehite 2019 in de Joriskerk gepresenteerd. Veel leden waren ook dit jaar weer present bij dit hoogtepunt in ons verenigingsleven.
Cheyenne Wehren vertelde iets naar aanleiding van het artikel dat ze schreef in het Jaarboek over de schilderijenverzameling van Simon van Walchren van Wadenoijen te Nimmerdor. Daarna is het Jaarboek aangeboden aan mw. Nix-Kolff, de huidige bewoner van Nimmerdor.

Ook werd tijdens deze bijeenkomst door de samensteller van de Historische Atlas van Amersfoort, Jaap Evert Abrahamse, het een en ander over deze atlas verteld. Na afloop van de bijeenkomst kon het boek worden aangeschaft voor de introductieprijs € 24,95. De normale prijs is € 29,95, maar de introductiekorting geldt nog tot begin volgend jaar. Dus als u niet bij de bijeenkomst kon zijn, u kunt uw atlas nog steeds voor gereduceerd tarief verkrijgen!

Na afloop konden de aanwezigen hun Jaarboek halen en dat voor buurtgenoten meenemen. Ook dit jaar zijn op deze manier ca 375 boeken uitgereikt, waarmee we het aantal van vorig jaar hebben geëvenaard, maar niet overschreden.
De overige 325 boeken zijn voor het grootste deel verspreid door enthousiaste leden. Ieder jaar doen we niet tevergeefs een beroep op de leden om te helpen. De reactie is steeds zodanig dat niet ieder ingeschakeld hoeft te worden. Uiteindelijk behoefden maar ca. 50 exemplaren per post te worden verzonden.
Het bestuur is blij met deze inzet en dankt u daarvoor hartelijk.
Mocht u op 15 december uw Jaarboek nog niet hebben ontvangen dan kunt u dat melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer artikelen...