Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Geen lezing, maar wel een interview met Ronald Polak! ‘De ontwapening van Duitse soldaten rond Amersfoort en hun voettocht naar Duitsland’

9 mei @ 09:00 - 11:00

Alle activiteiten van de OVF zijn voorlopig opgeschort. Dat geldt ook voor de lezing van 19 mei die Ronald Polak ’s avonds in Museum Flehite zou houden over ‘De ontwapening van Duitse soldaten rond Amersfoort en hun voettocht naar Duitsland’. Maar helaas, ook deze lezing moet de OVF doorschuiven naar coronaloze tijden.

De lezing van Polak is echter met reden gepland in de maand mei, de tijd van het jaar waarin het einde van de Tweede Wereldoorlog volop in de belangstelling staat. De OVF is daarom om op zoek gegaan naar een mogelijkheid om het onderwerp van zijn lezing – de ontwapening tussen 9 en 12 mei 1945 – toch voor het voetlicht te brengen.

En die is gevonden bij Golfbreker radio, het regionale radiostation van Amersfoort en omgeving! A.s. zaterdag, op 9 mei, wordt Ronald Polak in het ochtendprogramma ‘Amersfoort Actueel’ geïnterviewd door de Erik van Venetië over de lezing die hij helaas op 19 mei niet kan houden.

Het telefonisch interview is te beluisteren tussen 9.00 tot 11.00via de Ziggo kabel en online via de website golfbrekerradio.nl of de gratis app van Golfbreker Radio.

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
09:00 - 11:00
Website:
golfbrekerradio.nl