Nieuwsbrief december 2018

VAN HET BESTUUR

Presentatie Historisch Jaarboek 2018
We kunnen terugzien op een zeer geslaagde presentatie van het Jaarboek 2018. Veel leden waren aanwezig op de inmiddels tot een hoogtepunt in ons verenigingsleven geworden bijeenkomst in de Joriskerk. Dezen waren met elkaar al goed voor de verspreiding van ruim 375 boeken. We hebben daarmee het aantal van vorig jaar ruimschoots overtroffen!
Daarnaast waren weer veel leden bereid om te helpen bij het bezorgen van de overige boeken. Uiteindelijk behoefden maar ca. 50 exemplaren per post te worden verzonden.
Het bestuur is blij met deze inzet en dankt u daarvoor hartelijk.
Mocht u op 15 december uw Jaarboek nog niet hebben ontvangen dan kunt u dat melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributiebrief
Een dezer dagen komt de contributiebrief weer bij u in de bus. Zoals wellicht bij u bekend wordt het contributiebedrag voor 2019 niet verhoogd, maar voor wat geboden wordt was dat behoorlijk "passen en meten". Sommige leden maken daarom van tijd tot tijd wat extra over en dat wordt uiteraard zéér op prijs gesteld. Het bestuur wil hen daarvoor hartelijk danken. En weet u, met een bedragje van € 1,40 als knipoog naar ons 140-jarig bestaan zijn we al blij!

Lees meer: Nieuwsbrief december 2018

Meer artikelen...